Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Με ήττα ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα ο Απόλλωνας



Σε ένα παιχνίδι που έμοιαζε περισσότερο με φιλικό, αφού και οι 2 ομάδες ηταν αδιάφορες βαθμολογικά, ο Απόλλων 1926  γνώρισε την ήττα από τον Εθνικό Γαζώρου με 1-3. Ο Απόλλων μπήκε καλύτερα στο γήπεδο και ήταν ανώτερος στο πρωτο 45λεπτο με τους ποδοσφαιριστές μας να χάνουν κάποιες ευκαιρίες και να πετυχαίνουν τελικά το γκολ με τον Δημήτρη Πόποβιτς να πλασάρει από κοντά  στο 9΄. Το 1-0 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη ο Εθνικός πίεσε και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 61΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νατσιόπουλου. Από εκεί και μετά το ματς χάλασε αφού στο 78΄αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Πόποβιτς αφού χτύπησε εκτός φάσης τον Τσουβαλτσίδη. Έξι λεπτά αργότερα ο Απόλλων έμεινε και με 9 παίκτες όταν  ο Καρατζιοβαλής ανέτρεψε τον Σκέριαντς και ο διαιτητής κ. Κοεμτζίδης αφού καταλόγισε το πέναλτι απέβαλε το έμπειρο πορτιέρο του Απόλλωνα. Στην θέση του Καρατζιοβαλή κάτω από τα δοκάρια έκατσε ο Κισκαμπάνης μιας και ο Αλέξης Αλεξίου είχε κάνει τις 3 αλλαγές. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ναστέφσκι και έκανε το 1-2. Στις καθυστερήσεις ο ίδιος παίκτης του Εθνικού έφυγε σε αντεπίθεση στην πλάτη της άμυνας του Απόλλωνα και πλάσαρε εύστοχα τον Κισκαμπάνη για να γράψει το τελικό 1-3.
Έτσι λοιπόν στο φινάλε του πρωταθλήματος η ομάδα του Απόλλωνα τερμάτισε στην 7η θέση με 37 βαθμούς ολοκληρώνοντας μια χρονιά με ανάμεικτα συναισθήματα.
Οι συνθέσεις των 2 ομάδων
Απόλλων 1926:( Αλεξίου) Καρατζιοβαλής, Μπερτέν, Τσερκέζος(46΄Κισκαμπάνης), Ποζατζίδης, Μωϋσίδης(75΄Πιτσόκος), Τζανδάρης, Πόποβιτς, Μεσίνα(65΄Αθανασιάδης), Ναλμπάντης, Πέλκας και Προβατίδης.
Εθνικός Γαζώρου:(Κατσαβάκης) Παπαθανασίου, Νύρλας(61΄Ναστέφσκι), Κουκόλης, Μερεσιώτης, Χατζηδημητρίου, Νικολίτσας, Νατσιόπουλος(88΄Σρντιτς), Μπαργκά(41΄λ.τ. Κωνσταντινίδης), Παπαβασιλείου, Σκλεριάντς και Τσουβαλτσίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου