Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Έγιναν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Μ. Λαμτζίδη στην Καλαμαριά



Μέσα σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκαν στην Καλαμαριά (Κομνηνών 39)  την Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014, τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ», της οποίας επικεφαλής είναι ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμαριάς Μανόλης Λαμτζίδης, πρ. Πρόεδρος ΔΣΘ.
 
Χαιρετισμό απηύθυναν η υποψήφια Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Δέσποινα Χαραλαμπίδου , βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. καθώς και ο Γιάννης Αμανατίδης, Καλαμαριώτης, βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. 
 
Η Δέσποινα Χαραλαμπίδου στον χαιρετισμό της ευχήθηκε καλή επιτυχία και κάλεσε τους πολίτες να καταδικάσουν στις περιφερειακές εκλογές  τις μνημονιακές πολιτικές, από όπου κι αν εκπορεύονται προκειμένου να υπερασπίσουν το δικαίωμα στη δουλειά και στα θεμελιώδη συλλογικά αγαθά. 
 
Ο Γιάννης Αμανατίδης κάλεσε το λαό της Καλαμαριάς σε συστράτευση και σε κινητοποίηση για να εκλεγεί Δήμαρχος ο ΜΑΝΟΛΗΣ ΛΑΜΤΖΙΔΗΣ και ζήτησε και στις κάλπες των δημοτικών εκλογών να καταδικαστούν οι εκπρόσωποι του Μνημονίου.
 
Χαιρετισμό απέστειλλε επίσης η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Α΄ Θεσσαλονίκης Γιάννα Γαϊτάνη ενώ το παρόν έδωσε στη συγκέντρωση και ο Τάσος Κουράκης , Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Α΄ Θεσσαλονίκης.
 
Στη συνέχεια, στην εξέδρα ανέβηκε ο Μανόλης Λαμτζίδης, ο οποίος χαιρέτισε τους συγκεντρωμένους , άσκησε κριτική στη σημερινή διοίκηση και ανέπτυξε τις βασικές θέσεις του προγράμματος του συνδυασμού.
 
Τη στήριξή τους δήλωσαν ο Γιώργος Κόκκινος ως  εκπρόσωπος του Συντονιστικού Σταγείρων-Ακάνθου κατά των Μεταλλείων Χρυσου στη Β.Α. Χαλκιδική, ο Κώστας Μπακατσής εκπρόσωπος του Συντονιστικού των 50 Συλλόγων Δυτικής Θεσσαλονίκης κατά του Σ.Μ.Α. Ευκαρπίας και κατά της καύσης απορριμμάτων από το εργοστάσιο «ΤΙΤΑΝ», εκπρόσωπος του Σωματείου Εργαζομένων στην «Coca-Cola» και ο Χρήστος Μπακέλας, επικεφαλής της παράταξης «Ριζοσπαστική Δικηγορική Συνεργασία» και μέλος του ΔΣ του ΔΣΘ, καθώς και ο Παναγιώτης Καπούλας εκ μέρους του  «ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ -(ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ)  ΟΑΕΕ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ»
 
Γραπτά μηνύματα συμπαράστασης με ευχές για επιτυχία έστειλε η  Διανομαρχιακή Επιτροπής Ροδόπης- Έβρου Κατά της Εξόρυξης και της Μεταλλουργίας Χρυσού , ο ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΚΑΡΑΣΑΒΒΑΣ , συνταξιούχος δικηγόρος, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και τέως Βουλευτής Κοζάνης  της ΕΔΑ και πρ. Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης  και ο Κώστας Ευθυμίου , δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης στο Δήμο Αριστοτέλη , στέλεχος του αγώνα κατά των μεταλλείων χρυσού στη Β.Α. Χαλκιδική, ενώ, τέλος μήνυμα απέστειλε και η γνωστή τραγουδίστρια Ντιλεκ Κοτς η οποία στη συνέχεια έλαβε μέρος σε μουσικό-καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου