Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Βραβευθηκαν τρεις επιχειρηματιες από τον ΕΣΚ


Τρεις επιχειρήσεις με πολυετή παρουσία και σημαντική συνεισφορά στην αγορά της Καλαμαριάς βραβεύθηκαν στην εκδήλωση γιορτής και τιμής της επιχειρηματικότητας, την οποία διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμαριάς σε συνεργασία με το  «Επιχειρείν» της δημοτικής επιχείρησης ΚΕΔΚΑ.
Εξαιρετική σε περιεχόμενο και παρουσίαση ήταν η ομιλία με θέμα την “Επιχειρηματικότητα σε περιόδους κρίσεις και προτάσεις για το μέλλον της ελληνικής οικονομίας”, από τον Καλαμαριώτη αναπληρωτή  καθηγητή του ΑΠΘ Νίκο Βαρσακέλη.
Για την επιτυχημένη επιχειρηματική διαδρομή και την ιστορία της στην αγορά της Καλαμαριάς βραβεύθηκε η επιχείρηση εμπορίας εργαλείων-σιδηρικών, “Αφοι Μηλιάδη”, Ι. Πασαλίδη 56
Για την γυναικεία επιχειρηματικότητα βραβεύθηκε το κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων “Φράουλα” των Λένα & Ιωάννα Βαλσαμίδου, Μεταμορφώσεως 18.
Για την νέα επιχειρηματικότητα (ίδρυση επιχείρησης κατά την τρέχουσα οικονομική κρίση) το κατάστημα τροφίμων- βιολογικών προϊόντων “Τα Παραδοσιακά“, του Λεωνίδα Τσαούση, Ι.Πασαλίδη 102

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου