Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το "Παρά θιν'αλός 2014"



Το Τµήµα Πολιτισµού του ∆ήµου Καλαµαριάς ενόψει της κατάρτισης του προγράµµατος του µουσικού µέρους «Ανοιχτά Παράθυρα- Σταύρος Κουγιουµτζής» του κορυφαίου θεσµού του ∆ήµου"Παρά θιν'  αλός 2014" που θα πραγματοποιηθούν στο πρώην Στρατόπεδο Κόδρα και στο παλατάκι κατά την καλοκαιρινή περίοδο. 

προσκαλεί

για εκδήλωση ενδιαφέροντος συνδιοργάνωσης
µε τους παρακάτω όρους: 

Ο Δήμος συμμετέχει στη διοργάνωση με την υποχρέωση του καθαρισμού των  εξωτερικών χώρων, παροχής ρεύματος και διάθεσης του χώρου προετοιμασίας καλλιτεχνών, της εξέδρας και των διαθέσιμων καρεκλών, αναλαμβάνει την υποχρέωση να επιτρέψει τη λειτουργία ενός κυλικείου στο χώρο των εκδηλώσεων χωρίς επιπρόσθετη χρέωση, που θα έχει όλες τις νόμιμες άδειες με ευθύνη του συνδιοργανωτή.

Ως αντιστάθμισμα ο συνδιοργανωτής θα καλύψει όλα των έξοδα των εκδηλώσεων που θα υλοποιήσει και θα παρέχει την ηχητική εγκατάσταση, εξαιρουμένης της απαιτούμενης ανθρωποδύναμης για τη λειτουργία της, για τις εκδηλώσεις του Δήμου που θα πραγματοποιηθούν στον ίδιο χώρο.  Επίσης θα παρέχει τις υπηρεσίες φύλαξης για το εικαστικό Φεστιβάλ «Πεδίο Δράσης Κόδρα»

Τα εισιτήρια θα εκδοθούν με ευθύνη του συνδιοργανωτή που θα εισπράξει τα έσοδα των εισιτηρίων και του κυλικείου. Η τιμή των εισιτηρίων θα καθοριστεί ύστερα από εισήγηση του Δήμου.

Οι συναυλίες θα είναι αξιόλογες από πλευράς αισθητικής και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τον Δήμο.

Οι συναυλίες αυτές εντάσσονται στο θεσμό του Δήμου "Παρά θίν'  αλός" με τους τέσσερις άξονές του, μουσικό, εικαστικό  και λογοτεχνικό καθώς και με τα συνέδρια εικαστικό και μουσικό.

Πληροφορίες:

Χ. Μπελόκας 
Τηλ. 2313.314.574  & 2313.314.571 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου